26 de gener de 2015
Gran estrena al Kursaal de Manresa.
Que tal amics!! Gràcies, gràcies i mil gràcies a tots els que heu estat partíceps d’alguna manera en l’estrena de la setmana passada a Manresa. Cinc dies sense pràcticament una cadira buida. Dimecres, envoltats d’amics i familiars, dijous el primer gran repte, divendres i dissabte, fluïr i disfrutar sencillament de la música i dels que ens envoltaveu i diumenge, envoltats de famílies senceres, de tres generacions que ens veu fer emocionar. El moment “corren” de diumenge segur que serà inolvidable pels que hi erem. Gràcies, gràcies i gràcies.
Aquesta setmana a l’Auditori de Barcelona. Per divendres ja no queden entrades i per dijous en queden molt poques. Salut.
Go22os.
17 de desembre de 2014
Gossos celebrem 22 anys als escenaris amb una gira íntima i propera de 22 concerts de “222” persones.
Fa 22 anys que Gossos vam començar un viatge. Poca broma! A nosaltres ens impacta. I ha arribat el moment de deixar entrar els nostres seguidors al nostre espai més íntim: el local d’assaig, on s’origina tot: La idea, l’estructura, el diàleg i la inspiració. Per fer-ho, hem creat una gira molt especial, on volem el públic a dins l’escenari i no a fora. Convertirem el concert en un assaig, un diàleg, un joc... volem trencar la barrera.  Serà una retrospectiva dels nostres 22 anys de feina i deixarem que "222" persones ens encerclin a dalt de l’escenari i puguin fins i tot intervenir en el procés creatiu: es convertiran en protagonistes. Volem tocar en  espais que ens permetin construir aquesta escena:  Nosaltres al centre i el públic envoltat de la nostra música, diluint al màxim la distància. És un espectacle de petit format, senzill, íntim, on es trenca fàcilment el vidre invisible que sovint ens separa de l’espectador. I si és possible, començarem a les 22’00. T’hi apuntes?
Manresa (Kursaal) 22,23,24 i 25 de Gener
Barcelona (l’Auditori) 29,30 de Gener
Lleida (cafè del teatre) 13 de Febrer
12 de maig de 2014
Últims concert de sales abans d estiu!!
Aquest cap de setmana actuem en dues de les sales que fa temps que aposten per la música en directe. Segur que serà més que especial.  Per començar, divendres som a la sala Pasternak de Vic, ciutat que ens ha acollit sempre molt bé i que ens encanta ser-hi. Dissabte a les Borges Blanques, a la sala Slàvia. Els que ja la coneixeu no cal que us expliqui res, i els que no, prepareu-vos a viure un concert en un lloc realment especial, escenari que dona d esquena al carrer, gent apassionada per la música i un personal que porta el xiringuitu més que especials, realment entranyables.
Us hi esperem!!
29 de gener de 2014
Aquest 2014 seguim bategant amb tu.

Després de més de 30 concerts de presentació del disc Batecs per tot Catalunya, seguim en forma per afrontar amb tu el 2014.

Ens sentim molt feliços i satisfets del que hem rebut de tots vosaltres durant aquest 2013. Després d’estar fora dels escenaris durant un any i mig hem pogut comprovar que encara hi sou i que ens recolzeu en la nostra feina, per tot això us volem donar les gràcies doncs sense el vostre suport no podríem seguir fent realitat el nostre somni. Un somni que comença fa més de 20 anys quan quatre joves de Manresa es van atrevir a sortir al carrer per expressar amb la música les seves emocions i sentiments, amb quatre guitarres i quatre veus.

Han passat moltes coses des d’aleshores. Per un costat sentim que entre tots hem aconseguit normalitzar i crear una escena musical en català que cada dia guanya en seguidors i en qualitat. Ja no podem dir allò de “no m’agrada la música en català”, ja que tenim la sort que el nostre país s’ha nodrit de talent i imaginació. Tenim una escena creativa en aquests moments que ja els agradaria a molts països, tenim estils i grups per tots els gustos i és obvi que la qualitat en les propostes només ha fet que anar endavant malgrat els entrebancs.

Un cop arribat a aquest punt ens trobem amb nous reptes en la nostra escena. La crisi en tots els sentits esta afectant molt el model cultural que fins ara ens ha permès gaudir de la música. La pujada de l’Iva, les retallades pressupostàries d’ajuntaments i programacions, la baixada de poder adquisitiu de les persones, la crisi del model d’indústria musical, la poca sostenibilitat d’algunes propostes… fan que l’escena hagi de recórrer altre cop a les persones que li van donar força i oxigen per esclatar i mantenir-se. Altre cop sou tots vosaltres, el públic, els que manteniu i doneu sentit a les propostes. Sou vosaltres que decidiu donar suport als grups ja sigui comprant entrades, discs, verkamis i altres plataformes de crowfunding… Sou vosaltres que manteniu els locals on encara, per militància, se segueix programant música. Vosaltres sou en definitiva els que manteniu viu aquest ofici. És per això que els Gossos us volem donar les gràcies. Volem que sapigueu valorar la vostra importància implicant-vos cada dia més en aquesta visió que ens retro-alimenta.

És per això que amb més ganes que mai ens tindreu a prop. Seguirem posant música a les nostres vides creant una banda sonora conjunta que ens apropi els uns als altres. És per això que seguirem apostant per la qualitat i l’entrega en els nostres espectacles doncs gràcies al vostre retorn avui som aquí afrontant conjuntament els nous reptes que ens toquen viure.
17 d'abril de 2013
El dia 22 surt a la venda Batecs
En 20 anys de carrera i 11 discs d'estudi, Gossos sempre s'ha caracteritzat per una mirada, per un discurs, per una identitat i per una manera de fer. Fidels a aquesta essència, de la qual no volem ni ens sabem separar emana aquest nou disc "Batecs".

Un nou fascicle en la nostra història. Sentim més que mai el nostre compromís amb la societat i el moment i l'exercim amb la nostra eina més poderosa, la música.

És obvi, malgrat que encara costi d'integrar, que estem dins d'un canvi de la realitat, d'un nou paradigma, quelcom que ja vam cantar a Dia 1. Seguim amb ganes d'acompanyar als que ens han acompanyat i ens han animat a seguir en tot moment. 
Després d'un any i mig fora dels escenaris, és volgut i renovat el compromís de ser fidels a nosaltres mateixos, a una mirada que manté encara la innocència dels primers dies però que - igual que la nostra música i les nostres formes - ha anat madurant amb el temps i que ara aporta aromes d'esperança, de got mig ple, de recerca del nostre propi lloc en la vida i de nombrosos camins per seguir. Aquest segell que ha estat nostre des dels inicis potser ara té més sentit que mai, perquè encara vivim atrapats per pors, inseguretats i reptes que tots sabem que tard o d'hora haurem d'afrontar.

Bateguen coses noves en el nostre món, bateguen canvis importants a l'horitzó i en cadascú de nosaltres. Un nou país, un nou model social, una economia pel bé comú, un món sostenible, un nou pas en l'educació i en els valors...

Una nova realitat batega i nosaltres en volem formar part: 16 cançons que ens parlen de la vida, de la superació, del creixement personal, de relacions més sanes i positives, de somnis, d’anhels i d'agraïment als que ja no hi son, referents que han deixat empremta, emocions i paisatges, moments irrepetibles en les nostres vides, en els nostres cors.

Batecs.


Si vols ser el primer a escoltar-lo pots fer una reserva a itunes o comprar-lo per correu i te'l portem a casa el dia 22

iTunes Deluxe Edition: http:////t.co/DpDGpRNVeh

Per tenir-lo físicament clica a la pesatanya comprar sota la foto del disc. Per tenir-lo el dia 22 la comanda s'ha de fer abans del dia 19 d'abril a les 13.00
Nou disc
Batecs (2013)
Batecs
Vídeos
Buscant
Buscant
Facebook
Les vostres fotos
Calafell, 8-09-06
marbre
Llista de correu
Vols rebre les últimes novetats, promocions i dates de concerts?

Introdueix el teu email:
Twitter
Gossos © 2015.  Textos legals.  Disseny web: grafficants.com