1 de juny de 2016

Gossos torna als escenaris grans!

Finalment, i després del desgraciat concert del passat dissabte a Patum que vem haver de suspendre per problemes metereològics, Gossos tornem als escenaris aquest proper dissabte en un marc preciós, l’entorn del Parc Ambiental de Bufalvent de Manresa. Participem en la jornada d’inauguració del nou Parc del Secà de Manresa, un espai situat en plena natura, on durant tot el dia es faran diferents activitats familiars, tallers, tast d’oli, foodtrucks, espectacles, jocs, circ i acabant amb l’actuació nostre a les 22:00h. Sens dubte tota una jornada lúdica per a tots els públics i amb entrada lliure!

Ja us avancem que presentarem en directe una de les noves cançons del nou disc: “la llum que portes dins”, per tant, no us ho podeu perdre!!

http://www.consorcidelbages.cat/


30 de març de 2016

Gossos avancem un tema del nou disc.

La llum que portes dins” parla d’un moviment de transformació on les persones són el motor més important per materialitzar els canvis.  “La llum que portes dins” neix d’una intenció ben sana, voler ser fabricants del nostre propi futur, ara i aquí.

La ciutat de Manresa s’ha fet seva aquesta cançó per transformar la mirada dels seus ciutadans. Un moviment d’autoestima que pretén aportar llum a la ciutat.

Mireu l’espot promocional de Manresa:

Manresa, “la llum que portes dins”


29 de març de 2016

Novetats Gossos, nou disc, nous concerts,…

Que tal amics,

Primer de tot informar-vos que la setmana vinent entrem a l’estudi. El Go22os ens ha omplert i tenim necessitat de transmetre el moment per on passem. Serà la gravació del 13è disc ja que si tot va bé, presentarem el proper mes de Setembre.

En segon lloc, anunciar-vos que les circumstàncies ens han obligat a canviar d’opinió. Volíem que el proper dia 13 de Maig, fós l’ultim concert de la gira 22, que serà un concert molt especial, segur, però no podrà ser l’últim. Com sovint passa, hi han hagut diverses poblacions que ens ho han demanat insistentment i finalment hem decidit que durant aquesta primavera/estiu ens podreu veure en diferents formats i escenaris. Seguirem fent concerts en llocs petits i especials on ens fa il·lusió tocar, però també xafarem escenaris grans. Ens hem de tornar  a posar en forma, ja que això de tocar en petits escenaris és molt bonic i potser relaxat, ja ho heu vist els que heu vingut, però hem de canviar o recuperar el xip dels escenaris grans.

En fi, es presenta una època entretinguda i pels que no ho heu vist encara, ens podreu trobar fent el “22” i també en concerts grans com el de la Patum d’enguany.

anirem actualitzant l’agenda.

de moment:

09/04 Terrassa

07/05 El Pasteral

13/05 Manresa (últimes entrades a l’escenari disponibles)

20/05 Lloret de Mar

28/05 Berga

 

salut a tothom.

 

Gossos.


3 de març de 2016

Aquest dissabte 5 de Març a l’Abadal.

cartell abadal

Teniu ganes de viure una vetllada realment especial? Tenim bones notícies!

Estem molt contents de confirmar-vos que podrem gaudir d’un d’aquests concerts al celler. No us quedeu sense la vostra entrada! Només n’hi haurà 222! (disponibles a partir del dilluns 29 en els següents establiments autoritzats de Manresa: Alsivins, Petit Celler, Setè Cel, Vins Tomasa i Sibelius. També la podeu adquirir a la nostra botiga del celler).


8 d'octubre de 2015

aniversari sala stroika

diumenge participarem en la celebració del 5é aniversari de la sala Stroika, moltíssimes felicitats i que no pari!!aniversari stroika